tops

Ojoj att stiga upp klockan 06.00 för att börja göra sig klar för skolan sen komma hem klockan 18.00 från skolan är ingen hitt. Planerar att vara klar så att jag ligger i sängen klockan 19.30 för då börjar halv 8 hos mig sen klockan 20.00 början Robinson som håller på 1h och efter det börjar Svenska hollywoodfruar så nu är hela kvällen bokad!
Juste Andrea kommer hem ikväll också och har sin första varmkök lektion! Hoppas det blir topsning till varje pris!

Sovmorgon

Skolan slut för den här dagen och imorgon är jag ledig! Vad ska jag göra då ? Jo, ta en riktigt skön sovmorgon, plugga lite svenska och sen inte göra ett skit utan bara ligga i sängen och mysa.
Haha Alice som ver ut att trivas på mage ?

Skola

har precis sminkat mig och gjort mig klar för skolan! Bussen går klocklan 07.00 så ska strax börja gå mot den! Tungt att ta sig upp och är fortfarande väldigt trött men det som gör att man orkar upp är att jag är ledig på torsdagar så imorgon blir det att dra en lååång sovmorgon!

Fasiken! När jag gick 1:an så gick alla bussar klockan 07.15 från busstationen men senare efter mer än ett år ändrade dom så att bussen ska gå 07.00! Har tagit förgivet att det är samma tider i år MEN igår när jag väntade på bussen kom den ca 07.15! Var den bara försenad eller ska den gå då ? Det är ju rätt konstigt att bussen kom så sent tyckte jag och började fundera lite om dom kanske ändrat tillbaka till de gamla tiderna så jag var tvungen att gå in och kolla! På LTNBD står det att det går en buss 07.10 men det är linje hundra och det står inget om någon annan buss ?? Åååh vad frustrerande när jag inte vet vad jag ska göra...Ajja går dit klockan 07.00 och gör ett försök idag igen..



SuperIda

Som ni kanske har märkt har jag ju inte varit den kanske mest aktiva denna sommar! Jag har varit allt för upptagen med att:
Jobba Jobba Jobba ( heela sommaren )
Fiska
Bilbingo
Pitehavsbad
Trästocks
Bada
Sova
Sola
Fiska kräftor
Skaffa pojkvän
Luleåkalaset
Slösa pengar
Städa
Barnvakt
Få en fladdermus i rummet
Åkt fyrhjuling
Varit med vännerna
Slöa
Skaffa "Iphone" 5
.
osv osv osv..
Men nu är jag här för att stanna ( cool bakgrundsmusik spelas ) Den ultimata bloggaren SuuuperIIiiIiIIiIIdaaaa!

RSS 2.0