Tjenare mannen

Ove Sundberg

Simma dååå

Jaha då var det lördag igen. Vad ska man göra idag då ? Igår var jag iaf hos Erica med Linnea och Andrea. Det fick bli en snacka och äta chips kväll vilket jag tyckte var väldigt passande och skönt. Vaknade upp i ett snökaos och bussen hem var väldigt sen, men det är ju inget som förvånar mig med tanke på hur det alltid ska tjorvas med dom.
Men idag då ? Det får bli att vara hemma och mysa med familjen och se på tv/film kanske.
På tal om ingenting, min säng är pajj..måste snickra ihop en ny !

blögg

Håller på att fixa ny bloggdesign så jag orkar inte skriva så mycket !

Nytt inlägg

Idag har jag haft tacokväll för brudarna. Det var super mys som vanligt men kvällen är inte slut än.
Nu blir det Team Amerika Yeeeh :D

Mer

Jaha då var foto A kursen klar. Känns rätt skönt att få börja med något nytt, ny lärare och nya grejjer att göra. Vi ska tydligen också fota/skriva till Tidender så det känns ändå rätt kul.
Eftersom att vi avslutade kursen fick vi sluta tidigare för det var inte mycket kvar att göra så jag var hemma innan ett. Så fruktansvärt trött som jag var hann jag även med en powernap kring 3 tiden men det gör inget för imorgon har jag sovmorgon YEH !
.

Skapa

Nu ska jag dra mig mot duschen och krypa till sängs för det är skola imorgon, viktigt viktigt!

What´s wrong with them ?

Jag är helt fast i den här låten. Lyssnat konstant på den sen i onsdags!

Men nanting !

Oj oj oj oj oj vad jag inte har skrivet mycket här på senaste men jag har faktiskt varit fullt upptagen men att sova för jag har faktiskt inte gjort mycket annat ! Idag tar lovet slut och jag har ångest över att börja kliva upp 05.15-05.30 varje morgon då det varit ungefär den tiden jag somnat de senaste dagarna. Tungt!

Idag har jag tänkt att styra upp mina kläder och se vad jag har egentligen. Klädhögarna som egentligen borde vara vikta är lite svåra att se igenom. Skrivit klart ett "inlägg" eller vad man nu ska kalla det på Wikispace så det känns ändå fast jag tvivlar på att det kommer att räcka så jag tänkte skriva en till lite senare.
Hade även planerat in att övningsköra men vädret ser inte ut att vela att jag ska göra det man jag tror ändå att vi tar oss en sväng för jag har planerat in att köra minst två gånger i veckan ( till att börja med ) och läsa i boken två gånger i veckan också !
Hittade denna bild när jag letade bilder till Wikispace. Är det bara jag som får
ont i magen när jag ser den här bilden om inte det ser det iaf inte så smärtfritt
ut för tanten själv ?
.

BooJa

Dags att se Karate Kid

First day

Gjorde ett inlägg igår men det hackade sönder och reklamen la sig rakt över bilden osv så jag tog bort det så nu tänkte jag kolla om det funkar bättre nu och om det går att lägga in bilder utan att det blir knas.
Nyår idår och det var sjukt kul. Började med middag hos Fiia med Sandra Alice Magnus och Jon. Tänkte bara säga tack till er sköna människor för en skön kväll ! Kvällen spenderades i stan med massa annat härligt folk men nu är jag hemma igen och ligger just nu och ser någon gammal konstig film som mamma skulle se. Nu tänkte jag fortsätta kolla, ciao!

RSS 2.0