Ajjajj Kapten !

Nu är det dags för maskerad eller det kanske heter helloween fest ? Ajja ni förstår vad jag menar !
Igår var jag pirat på skolan men idag tänkte jag satsa på Sjökapten..dock ser jag också ut som en pilot eller flygvärdinna ! Ajja såhär blev det i alla fall!



Team flasch

Dra på LF med mamma, något positivt iaf ! :)


Crap..

Försov mig idag igen! Den här dagen sög hårdare än gårdagen..
Det suger lika mycket som den här myggan!


But it´s not forever

Gammal goding..

You spin my head right round

Har inte sovit många timmar i natt vilket resulterade i en försovning vilket resulterade att det fick bli nio bussen.
Ville dö när jag fick reda på att det var korv till lunch. Glömde matte boken hemma och vi hade tydligen en uppgift i företagsekonomin som vi skulle ha gjort..Bra start på veckan ?
Känner på mig att den här veckan kommer att vara den sämsta på länge..

Stay the night

Kings of leon har släppt sitt nya album på spotify häärligt!
Tror det blir ett bad med dom ikväll Peace out !

http://open.spotify.com/album/3GQy3QdRfl7RZUix1rhLtB

I need it all

Regn regn och typ regn ? Regn kan skönt och mysigt när man tex ska sova. Men om man ska vakna då ?
Då sover man ju redan och vill bara fortsätta när man hör hur det regnar. Tanken på att man kommer att bli sjöblöt
och kall när man ligger under ett varmt täcke är vääldigt jobbigt, men lika väl är det något inom en som gör att man kliver upp.
Näe men va fasiken nu blir det ett bad sen sängen Peace out !




With or without you

Jag har verkligen försökt att städa mitt rum men klarade bara halva vägen..
Jag har verkligen försökt att sova men det gick inte häller..

I want Candy

Shiit alltså det är fredag. Jag är hemma och tar det lugnt. Tittat lite på idol och det är ju helt enkelt Olle eller Jay som borde ta hem det här. Men nu till det jobbiga...vad är godiset ? Jag vill ha godis ! Är så cp sugen så det finns inte! När man är hemma och tar det lugnt hört det liksom till att man ska tjocka eller är det bara jag som tycker det?
Meeeeen mamma och pappa verkar aldrig lära sig att det är ett måste att sånt ska finnas hemma...när ska dom lära sig?

Värkisch

Gaah vad ont jag har i kroppen ! Tror seriöst hela kroppen håller på att värka bort .
Nu blir det att se lite tv sen njuta av sovmorgonen! Min plan är att maxa den till max,
dvs sova så länge jag bara kan! Fast först ska jag mata i mig massa Ipren Peace Out!



För all tid

Nu känner jag för att skriva. Har precis gått en promenad med två av dom mest underbara personerna i mitt liv. Fiia och Alice. Hade inte riktigt tid att skriva igår men vill bara säga tack för att du finns och glöm aldrig någonsin bort hur underbar du är. Det hade varit enkelt att kunna beskriva dig med ord men det är helt enkelt omöjligt hur mycket jag nu än försöker. Jag älskar dig verkligen dig och grattis ännu en gång min lilla, stora syster! ♥
Igår var det en konstig dag. Kände mig konstig i hela kroppen. En vana jag har är att alltid sova med persiennerna stängda på ett visst sätt för att man verkligen inte ska kunna se ut därifrån jag ligger och sover. Eftersom det är en balkong utanför mitt fönstret är jag så sjuukt rädd att om jag skulle se ut skulle jag se någon bakom fönstret som står och tittar på mig.
Men av någon anledning sov jag med uppdragna persienner. Nu när det är så mörkt ute ( vilket jag älskar ) så ser man varenda liten stjärna som lyser på himlen. Dom som egentligen är så stora men ser så små ut. Om jag kunde hade jag samlat ihop alla och proppat hela rummet fullt. Tanken på att man kan köpa en stjärna, alltså en riktig stjärna gör mig helt gaalen. Förstår ni en helt egen riktig stjärna. Tänk att bara kunna peka på himlen och säga:
- Det där är min stjärna
Den tanken gör mig varm i kroppen.

Zoozzzz

Nu har jag bara hål, företagsekonomi sen slutar jag ! Det är dock klockan 5 men det känns för tillfället väldigt lite.
Idag blir det att rå plugga matte för i morgon har jag prov och ja g ska ju trots allt läsa matte C så jag måste lära mig. Hade också velat fara och simma men vet inte om jag hinner, ska försöka få ihop så jag hinner med det också. Nu tänkte jag facebook:a bort resten av tiden som är kvar till jag måste rusa iväg till kungs.. om det nu är där jag ska vara? Hm.. känns som att jag inte har någon koll alls just nu... ? Shiit måste styra upp allt nu Peace out !

sweetie pie

Nu har jag en ide! Tänk om man kunde uppfinna en manick som gjorde att man kunde bestämma vilken sorts dröm man ville drömma. Tex mardrömmar om man ska upp tidigt för då vill man ju inte fortsätta sova ?
Måste jobba vidare med min idé men nu blir det iaf att se flightplan! Ooh imorgon får jag sova lite längre än vanligt för jag ska åka med Sandra och hennes blixt som nu får heta Klimpen!
Så otroligt super mega äcklig varelse !!!

Drop the world

Middag hos Christian idag sen vad som händer sen vet man aldrig, Peace out !

Hur högt ?


strålande

Aj aj aj aj vad ont det gör men ska försöka stå ut, men det gör verkligen så ont så jag bara skulle kunna..ja jag vet inte..Tar 13.00 bussen in till stan och har MDK sen får jag se vart världen tar mig! Kanske blir det basket ;)

Full steam spacemachine

Torsdag idag ! Började klockan 11.5o som alla andra torsdagar, vilket är min ända sovmorgon. Kom och börja tänka på att jag hade nog inte överlevt MUM:en om jag inte haft sovmorgon och inte slutade för dagen ( bara en liten parentes är en bra förklaring på varför )
Har hängt med Alice sen jag kom hem dvs kring 3-4 tiden. Fiia är ute på annat håll så någon måste ju hålla koll på Alice..hehe!
Nu kom på vad jag behöver! En liten traktor som får plats i mitt rum så när det blir stökigt som det är nu så kan jag bara skotta bort allt ut genom fönstret..shiit inte lätt att vara smart..
Näe nu ska jag göra mig redo för ett bad Peace Out!



Dubbelt upp

Känns lite jobbigt att ha sin tvilling bror fast på/ i sig ?

dååligt

Jaha då var men ensam i datasalen igen som alla andra skit måndagar! Det har än så länge inte funnits något bra med den här dagen. Försov mig nästan två gånger i rad, dålig mat, hungernöd, lång dag och ensam i datasalen.
Ikväll ska jag iaf till Linnéa och sovs för imorgon har vi orientering på Arcus så jag hoppas att kvällen blir riktigt mys och rätar till min skitdag. Mitt hopp just nu är facebook...någon timma framöver!

Herregud..

Random skulle man kunna kalla det!
Peace Out!

RSS 2.0