Jobb

Nu blir det jobb 13.00-21.30! Vi ses!

JobbarN

Då var den första arbetsdagen avklarad och det gick jätte bra! Roligt att träffa så många människor och kunnat hjälpa till. NU är jag ledig resten av helgen och ikväll har vi planerat att göra tacos, alltså jag Fiia Daniel Linus Alice och Sandra. Mamma jobbar och pappa ska på svensexa så det är bara vi hemma.
Har varit små sjuk hela veckan så tänte bara vara hemma och ta det lugnt i helgen så att jag förhoppningsvis blir lite bättre om inte annat vila upp mig iför veckan.

The show goes on


Sommarlov

Jaha då var den här fullspäckade veckan avklarats! Inte fören i onsdags då jag lämnade in den sista uppgiften för den här terminen kunde jag verkligen känna att sommar och sommarlovet är här!
Onsdags hade vi klassfest som sedan avslutades på Kafelino. Förutom att alla dog av värmeslag var det en riktigt rolig kväll.
I torsdags hade vi avslutning med våran mentor på lulsundet. Det blev pizza och glass i värmen som satt riktigt fint. Klockan 13.00 hade jag riskutbildning 1 på vågelinds. Lite drygt att sitta över 3 timmar och lyssna på vad som kan hända och har hänt om man kör påverkad, trött osv. Sista 10 minuterna satt vi och såg en film på folk som dog i trafiken så man blev lite väl less. När det var klart hann jag inte mer än att komma hem så skulle jag på Daniels skolavslutning.
Fredagen var nog den varmaste dagen jag har varit med om på länge. Riktigt skönt att ligga på balkongen och bättra på brännan! Fick även ett nytt sommarjobb så det känns riktigt. Var på Linus skolavslutning också.
Igår ( lördags ) var det också väldigt varmt så även då fick det bli balkong steek. Var en sväng till rödberget och tog första doppet. Trodde det skulle vara kallare i vattnet än vad det var men det var faktiskt väldigt varmt.
Kvällsmys hos Fiia sen Töre med Jon Fiia och Magnus. Älskar sommar kvällar !

Everyday!

Då drar vi till Haparanda då! Jag och ett go gäng!
.

puff

Ikväll kommer fin Erica på besök! Känns skönt att ha någon att spendela resten av kvällen med då men oftast är själv eftersom att familjen går och lägger sig typ 21.00 ? Blir nog en kvällspromenad, plocka lite blommar osv ;) Skämt och sido håller på att göra lite kvälls käk i väntan på Erica.
Måste ju ladda upp för imorgon bär det först av till stan. Ska vara där 07.50 hos tandläkaren sen tillbaka hem för att fortsätta sova ett litet tag. Kring 13.00 tiden bär det av norrut rättare sagt Haparanda och Finland. Blir nog lite Ikea, candyworld och Alko när man lika har vägarna förbi!
Näe nu ska jag gå och käka, puss!

RSS 2.0