Kvällsmys

Ikväll blir det en "ligga hemma och dega hela kvällen fredag" vilket känns riktigt skönr efter alla dessa fullspäckade helgerna med både min och Andreas födelsedagar osv! Onepiecen är givet !
.

Raise your wapon


SOL

Yeah det är sol ute vilket betyder att det snart är dags för mig kvällspromenad!

Skön

Så här ska min unge också bli!
.

Avskyr busschaufförer från och med nu!

När jag vaknade i morse satt jag 10 min p sängkanten även fast jag försovit mig! Anledningen till det var för att jag funderade om det verkligen är värt att fara på skolan för att vi bara ska skriva ( vilket jag inte ens kan göra i skolan på grund ut av brist på konsentration ) på NK lektionen men trots allt tar jag mig upp, duschar, sminkar och gör mig klar för skolan! När jag väl kommer till skolan visar det sig att vi inte har någon lektion!
På svenskan skulle vi ha betygsprat vilket man inte behöver göra om man inte vill och på idrotten hade vi ingen lärare! Hade inte behövt vara i skolan idag alls!
Efter skolan går jag på stan med Erica och Andrea och köper lite nya saker sen tar jag 2 bussen hem.
När vi börjar närma oss Råneå mäker jag att han bara kör förbi så jag går ner och säger att jag skulle av i Råneå!
- Jaha jag trodde inte någon skulle av där, säger han!
Vaddå även fast ingen skulle av där så kör man ju ändå in!? Det finns kanske någon som vill hoppa på i Råneå som ska uppåt ? Största idioten på länge...
Sen när jag väl fick hoppa av p E4:ran spöregnade det, pappa svarar inte i sin mobil som vanligt, mamma är sjuk och Fiia var upptagen! Gjorde ormbergsmilen igår plus att jag var ute och gick en promenad så det känndes rätt mycket i benen när jag kom hem! Är på riktigt dåligt humör så rekomenderar er att hålla er borta från mig !
.
Städat mitt rum nu så tänkte börja skriva lite på NK rapporten så jag i alla fall kan få en början!
Ha det bra så länge!

Gaga


Marry the night

Fiia ska söva Alice och det spöregnar ute! Jag känner mig rastlösare än någonsin! Sitter och tittar ut genom fönstret i väntan på att det ska sluta regna så att jag kan gå ut och gå med Egon för det är det bästa sättet att bli av med all energi jag har i överflöd eller nja att simma brukar också funka för mig men det stänger om 15 min så det går ju inte! Har redan hunnit spela Nintendo Wii och bakat en kladdkaka ( trots att jag avskyr det..varför gör jag det även fast jag inte tycker om att baka? Jajuste jag har ju tråkigt ) för att jag har så tråkigt..bäst att jag går och kollar om det är något kvar av den! Sist jag lämnade den var den då hel!

Ormbergsmilen

Skönt! Nu har man äntligen gjort bort ormbergsmilen och jag känner hur träningsverken på benen och rumpan börjar komma! Jobbigt men vatten, lera, grus, sand och gräs terräng ! Gjorde ju ormbergsmilen förra året också och då kändes det som att det tog mycket längre tid än vad det gjorde i år, nåväl vi ses Puss!

Bäbis Ida

Jag har fått min helt egna onepiece av mina underbara vänner! Har använt den varje dag och är helt kär i den! Borde ju var det bästa/skönaste plagget som existerar! Ser ut sen en jätte bäbis med extremt korta ben..hur underbart är inte det ? Måste börja använda den i skolan, på krogen, på stan ÖVETALLT ! <3

Andrea 18 år

Yeaaah ! Idag fyller Andrea 18 år så ett stort mega grattis till henne! Tänke bara passa på att
säga att jag älskar dig och du är helt underbar! Hoppas du får en underbar kväll, massa pussar
och kramar!
.
Kvällen spenderas först hos Andrea där vi ska käka middag, basta och göra oss klara för att sen
åka in till stan och hitta på något roligt! Ser för övrigt ut som en fisk på bilden nedan! KRAM
.

Brumm

Idag när jag vaknade upp hos Andrea kännde jag verkligen att det kommer att bli en skit dag. Det var dess utom regnigt och mörkt så hade bara lust att fortsätta sova bort hela dagen men eftersom att vi skulle ha ett 4 timmars nationellt prov idag kunde jag inte genomföra min plan.
Efter att jag gjort provet ( om inte gick speciellt bra  ) kände jag att jag började få lite mer flyt på dagen och det började gå lite som jag ville. Hade min första körlektion som gick rätt bra. Hade lite små saker jag var tvungen att tänka på osv! Känns skönt att äntligen börja få ett lite mer flyt i körningarna eftersom att jag bland annat bokade risk 1:an och ska dra till pite någon vecka fram över för risk 2:an..undra hur länge det tar, vi får se :)
Nu ska jag se Big brother sen ta en riktigt varm dusch så att jag somnar snabbt eftersom att jag sovlit väldigt lite de senaste dagarna men nu drar jag Pusss!

Bullets

Nu är hon hemma igen <3 Inviger återförenelsen med en promenad klockan 8! Har hunnit med att gå på fyra olika lekparker med Linus och Alice! 21.00 blir det att se big brother hos Fiia, ciaoo så länge!


-

.

Toyas bäddsoffa!

Efter den här stora saknaden efter Toya känner jag att det är dags att jag gör ett inlägg och visar hur Toyas bädda ser ut.
Eftersom att hon är min lilla princessa känner jag att hon förtjänar något lite extra så hon äger en egen bäddsoffa! Perfekt storlek för henne och här har ni några bilder på hur den ser ut.
Här är filten som jag brukar bädda ner henne i när hon ska sova!

I miss you Toya..

Idag har jag en plan på att utföra operation "Hämta hem Toya". Jag har kommit fram till att Egon är bra att gå med ibland men inte alltid för han är så stark och drar sönder min händer vilket är rätt jobbigt i längden MEN vår allas underbara Toya som har bott hos min mormor under en längre tid ( utan anledning ) borde komma hem nu! Hennes bädda håller på att damma sönder och jag känner mig ensam om kvällarna!
Det är ju med Toya man vill ta långa strand promenader och ha mysiga hemma kvällar med!!
Enligt mig gör hon ingen nytta hos mormor förutom att äta ovanligt mycket och bli tjock! Näe nu är det banneme dags att ta tag i detta problem, Toya ska hem PUNGT SLUT!
.
Om ni försöker att inte titta på mina enorma biceps så kan vi även se en
extremt tom hundbädda. Det är Toyas hundbädda och jag saknar den lilla
grå pälsbollen som brukar ligga när om nätterna...
Ska göra en eget inlägg om hennes underbara hundbädda senare..

Remember Me

Nu är det verkligen på tiden att det Remember me! Har tänkt göra det väldigt vänge men har aldrig riktigt blivit av men nu fick jag den av Fiia när jag fyllde år så nu känner jag att det börjar bli dags.
Var ute och gick en lång promenad med Egon ( ikväll igen ) vilket var väligt skönt! Härligt att komma ut lite på kvällarna och få lite luft, röra på sig och lyssna på musik. Badet efter det var mer en underbart! Var nära på att somna ett flertal gånger men musiken frn datorn höll mig vid liv. Nä nu ska jag s tarta filmen, sov gott! Puss

En mil

Hittade lite bilder som är ca 1 år gammla, alltså hur långt hår har jag haft egentligen ?

P to artey


Frågor och svar

Klädsel
Vad har du på dig idag:
Vit tröja och jeans
Vad använder du just nu för skor: converse eller keds
Favoritfärg på kläder: För det mesta svart och vitt men egentligen funkar det mesta.

Senaste person som
Sov i din säng:
Jag, Erica och Andrea
Du pratade med: Mamma
Du delade en drink med: Ingen aning
Du gick på bio med: Fiia och sandra ?
Du gick på stan med: Andrea
Skällde på dig: Minns inte

Senaste
Låt du hörde:
Veronica Maggio- snälla bli min
Film du såg: Meangirls 2
Mat du åt: Lasage made by myself
Kram: Mamma
Puss: Alice
Fest: Helgen
Känslan: "Sugen på¨något men vet inte vad" känslan
Ilska: Idag
Resa: Till OK med Fiia
Glädje: Säkert något vi snackade om i bilen på väg till OK
Dröm: Inatt, Drömde att jag köpte massa kläder ?
Boken du läste: Djungelboken
Personen du träffade: Fiia
Personen du pratade i telefon med: Fiia
Personen du fick sms av: Erica
Gången du åt en 7-eleven korv: Va ? Äter inte korv iaf.
Gången du var utomhus: För några månader sen var jag i Finland men sen var det vet i 8:an då jag var på gran canaria.
Gången du sov: I natt ( kväll, morse )
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Hm..länge sen !
Saken du köpte:
Godis :D

Om dig

Namn: Ida-Maia Lundin Nordqvist
Ålder: 18 
Smeknamn: Udi-booty, Udi-Marudi, Idis osv
Syskon: 5st ( 4 bröder 1 syster )
Sysselsättning: sova
Bra egenskaper:
Dåliga egenskaper: Jag har lätt att bli arg, envis ( Både bra och dåligt ), dålig förlorare osv
Linje/klass: Medieprogrammet 2:an
Hårfärg: Blond
Ögonfärg: Melerade
Skostorlek: 38,5

Maniac


Daniels konfrimation

Lite sena bilder från Daniels konfrimation!

Valborg-11

Lite sena valborgsbilder!

Kaos

Före:
.
Efter:

Judas

Lady gagas nya video!

.

Ooh

Smink kan göra rätt mycket ändå ! :D

som i en film


17 snart 18

Hörre ni pojkar och flickor, damer och herrar, tanter och gubbar, milfar och filfar nu är det bara 24timmar tills jag fyller 18 år. Jag tänkte försöka spendera mina sista 24timmar som 17år på bästa sätt. Börjar med att mysa i sängen och sova en riktigt skön sista natt som 17år. Vad mer ska man göra ? Gå och prova köpa trisslotter för att medvetet bli nekad. Sen nästa dag borde jag gå tillbaka till samma ställe då jag är 18 och prova köpa då jag verkligen får? Njaa jag vet inte riktigt än, men någor borde jag göra..kanske dra och sola ?
Just nu lyssnar jag på Veronica Maggio-17år, Kings of leon-17, Casxio- seventeen osv för att riktigt känna känslan en sista gång.
Ajja nu ska jag sova min skönhetssöm vi ses Pussss


Roll up

Söndag idag! Dagen började rätt tidigt med Daniels konfrimation som kanske var lite väl lång och utdragen med mycket musik osv men det brukar väl ofta vara så och det är ju inte ofta man är i kyrkan så nog klarar man sig!
Har inte fört över bilderna än från valborg och konfrimationen! Gör det imorgon då jag har mer tid, för imorgon ska jag till skolan och det var 2 veckor sist så jag måste lägga mig tidigt och fixa min dygnsrytm så jag klarar den här veckan. Nu blir det sängen för mig, god natt ! :)

RSS 2.0